Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Repertoire Soul & Motown
Volledige prijslijst

CC Campbell boeken?

CC Campbell boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van CC Campbell

Wilt u CC Campbell direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie CC Campbell

CC Campbell bestaat uit Humphrey, Carlo en Charles Campbell, een bekende en zeer muzikale familie. De aandacht die deze heren aan de act besteden, zowel visueel als muzikaal, zal u doen verrassen.
Deze zangact mag zich dan ook met recht één van de beste Soul- & Motown acts van Nederland noemen.
Uit het onuitputtelijke soul- en poprepertoire heeft CC Campbell een uiterst zorgvuldige en smaakvolle keuze gemaakt voor een spetterend en zeer exclusief optreden van 35 minuten. CC Campbell laat oude tijden herleven en zorgt voor een swingende avond met het beste van het beste op het gebied van Motown en Soul., SO PUT ON YOUR DANCING SHOES, AND KEEP ON DANCING!


HUMPHREY:
Humphrey, zanger, producer, arrangeur, componist, is altijd bezig met muziek en werkt graag mee aan allerlei projecten, indien het wel muzikaal perfect in orde is. Voor diverse artiesten geproduceerd, o.a. Ruth Jacott en Rob de Nijs. Daarnaast schrijft Humphrey diverse koorarrangementen voor o.a. de Symphonica in Rosso concerten van Paul de Leeuw en Lionel Richie.

CHARLES
Charles is erg fanatiek en gaat voor de volle 100% en voor de gezelligheid. Kortom een doordouwer en filosoof die de geestelijke balans in de groep handhaaft.

CARLO
Carlo is erg gedreven en wil altijd alles, tot in de puntjes, weten met betrekking tot een optreden. Hij is dan waarschijnlijk al een week tevoren bezig met zijn kleding en de pasjes. Een zeer kritische zanger niet alleen vocaal maar ook visueel altijd tot het uiterste gaat om het onderste uit de kan te halen.

CC Campbell boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over CC Campbell zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over CC Campbell wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van CC Campbell. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over CC Campbell te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.