Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Caspar Burgi boeken?

Caspar Burgi boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Caspar Burgi

Wilt u Caspar Burgi direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Caspar Burgi

Eigenaar en chefkok Caspar Burgi (Zwitser van nationaliteit) heeft ervaring opgedaan in meerdere restaurants met en zonder michelin sterren in Nederland en Zwitserland.

Tegenwoordig houdt Caspar zich ook bezig met het koken voor TV-programma’s waaronder, V&D TV, Aperitivo en Born2cook. Ook was hij eigenaar van het zeer succesvolle restaurant Kitsch op de Utrechtsestraat in Amsterdam.

Caspar is thans aktief met het bedrijf Hot Kitchen, gespecialiseerd in catering, hospitality, events en conceptontwikkeling.
Hot Kitchen verzorgt feesten, partijen, vergaderingen en b.v. thematische avonden met eten uit alle landen, als ook VIP- arrangementen, crew/artiesten catering voor films, reclame en modeshows etc.

Caspar Burgi boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Caspar Burgi zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Caspar Burgi wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Caspar Burgi. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Caspar Burgi te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.