Twilight Entertainment

€€€ +31 (0)497 - 360718
Loonseweg 17 5527 AB Hapert NB NL
     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Carolina Dijkhuizen boeken?

Carolina Dijkhuizen boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Carolina Dijkhuizen

Wilt u Carolina Dijkhuizen direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Carolina Dijkhuizen

Nu beschikbaar voor de presentatie van uw evenement, beurs of bedrijfsfeest!

Na de overweldigende presentatie van de Uitmarkt Live op het Museumplein en uitgezonden bij de AVRO is Carolina Dijkhuizen nu naast haar succesvolle musical carriere ook beschikbaar voor de begeleiding van uw evenement.

Deze veelzijdige en overweldigende dame zal zeker een toegevoegde waarde zijn op uw happening!

Carolina Dijkhuizen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Carolina Dijkhuizen zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Carolina Dijkhuizen wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Carolina Dijkhuizen. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Carolina Dijkhuizen te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.