Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 750 pers.
  • Prijs: € 3.995,- excl. BTW
  • Opmerking: Ex- Zangeres BZN
Volledige prijslijst

Carola Smit and Friends boeken?

Carola Smit and Friends boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Carola Smit and Friends

Wilt u Carola Smit and Friends direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Carola Smit and Friends

De nieuw opgerichte groep Carola & Friends bestaat uit zangeres Carola Smit, die ooit begon bij de groep Friends uit Volendam. Kort daarna werd ze gevraagd door de zeer populaire band BZN waar ze vervolgens 23 mee heeft opgetreden in vrijwel alle grote zalen in Nederland en Zuid Afrika en waar ze talloze hits mee heeft gescoord.

Friends
Multi instrumentalist Dick Plat (toetsen, accordeon, saxofoon en gitaar) speelde in de legendarisch groep Left Side, daarna in Canyon en de laatste 19 jaar eveneens in BZN.
Zanger gitarist Jack Stroek heeft in diverse groepen gespeeld waaronder de succesvolle band X-Rog.

Repertoire
Het repertoire bestaat voornamelijk uit verrassend nieuw eigen werk maar natuurlijk komen ook de bekende songs van BZN en bekende covers voorbij.

Carola Smit and Friends boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Carola Smit and Friends zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Carola Smit and Friends wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Carola Smit and Friends. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Carola Smit and Friends te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.