Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 1.075,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Caro Emerald imitator boeken?

Caro Emerald imitator boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Caro Emerald imitator

Wilt u Caro Emerald imitator direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Caro Emerald imitator

Caro Emerald is het nieuwe geluid in de hedendaagse muziek. Ze werd bekend door het nummer “Back it up”en al snel daarna volgde de hit “Night like this”.

Alsof dat niet genoeg was scoorde ze ook nog eens met de hit ‘That Man”. Caro Emerald is geinspireerd door de jaren 50 en een mix van balllroom jazz, tango, mambo met een lekkere beat.

Niet alleen haar stem is verleidelijk maar ook haar voorkomen. Alle ogen zullen op haar gericht zijn als zij de ruimte betreed. Dat geld ook voor deze dame die als Caro Emerald imitator / look a like op elke gelegenheid de juiste sfeer zet.

Caro Emerald imitator boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Caro Emerald imitator zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Caro Emerald imitator wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Caro Emerald imitator. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Caro Emerald imitator te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.