Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Caro Emerald boeken?

Wilt u Caro Emerald huren voor een optreden? Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de mogelijkheden voor het inhuren van Caro Emerald vindt u op deze pagina.

Wilt u Caro Emerald direct boeken voor een optreden?

Neem dan contact met ons op of bel direct 0497 – 360718

Terug naar het overzicht

Biografie Caro Emerald

U kunt Caro Emerald inhuren voor een paar van haar aansprekende hits, of een volledige avond vol muziek van hoge kwaliteit. Haar verhaal leest als een sprookje. Zij kwam vanuit het niets in de hitparade in Nederland terecht en is daar vervolgens nooit meer weg te gaan. Wist u dat haar debuutalbum Deleted Scenes from the Cutting Room Floor ruim 28 weken op nummer 1 in de albumlijst heeft gestaan? Zelfs twee jaar na de release stond het album nog in de album top-100, een geweldige prestatie. Wilt u Caro Emerald boeken? Wij horen graag van u.

Diverse hitsingles voor Caro

U kunt Caro Emerald boeken voor de diverse songs die ze ten gehore kan brengen, maar wat dacht u van de verschillende eigen singles? Back it Up, A Night Like This, Riviera Life en That Man zijn hier een aantal goede voorbeelden van. Door heel Europa kent men de songteksten, waardoor het niet zo vreemd is dat haar kast vol staat met awards vanuit binnen- en buitenland. U kunt Caro Emerald huren voor een heerlijke muzikale avond, waarbij de pure kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Avontuur in het buitenland

Begin 2011 besloot Caro Emerald dat het tijd werd om ook het buitenland aan te gaan doen. Ze bracht haar debuutplaat onder andere uit in Frankrijk, Duitsland, Portugal, Engeland, Italië en Rusland, waar ze behoorlijk wat successen heeft weten te boeken. Wilt u Caro Emerald boeken? Houd er dan rekening mee dat het een internationale artiest is, die prachtig op het affiche staat.

Wereldartiest boeken

U kunt met Caro Emerald een wereldartiest inhuren. Zij heeft een uitgebreide ervaring met festivals door heel Europa en in de rest van de wereld. Heeft u een prachtig evenement op stapel staan en wilt u Caro Emerald boeken? Neem dan contact op met Twilight Entertainment, zodat we u uitstekend van dienst kunnen zijn.

Caro Emerald boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Caro Emerald zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Caro Emerald wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Caro Emerald. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Caro Emerald te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.