Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Carlijns Heksencabinet boeken?

Carlijns Heksencabinet boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Carlijns Heksencabinet

Wilt u Carlijns Heksencabinet direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Carlijns Heksencabinet

Carlijn's Heksenkabinet (alle leeftijden) Uit het rondrijdende heksenkabinet klinkt betoverende muziek. Dan begint er een sprookjesachtige voorstelling:

Tovenares Carlijn leest geheime recepten voor uit een eeuwenoud boek. Met spannende spreuken en tovergebaren worden er samen met de kinderen speciale toverdrankjes gebrouwen. Als het allemaal goed gaat, krijgt ieder kind tenslotte een flesje met geluksdrank mee naar huis. En… daarmee kan je echte wensen doen!

Carlijns Heksencabinet boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Carlijns Heksencabinet zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Carlijns Heksencabinet wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Carlijns Heksencabinet. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Carlijns Heksencabinet te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.