Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Caribbean Rhythm En Brass boeken?

Caribbean Rhythm En Brass boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Caribbean Rhythm En Brass

Wilt u Caribbean Rhythm En Brass direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Caribbean Rhythm En Brass

Een ritmische aardbeving!

Het unieke van deze band is, dat het keer op keer een bijzonder verrassingseffect teweeg brengt.
Op het moment dat de band binnenkomt is het net, zoals ooit één van de gasten uit het publiek omschreef, een: “ritmische aardbeving”.
Na het “hé wat is dit nou voor iets”-effect is het feesten geblazen!

De genodigden krijgen ± 20 minuten zowel bekende als minder bekende feestnummers te horen, waarop zij uit hun bol kunnen gaan.

Het ritme dat de groep ten gehore brengt is een combinatie van salsa, merengue, soca calypso en samba, geheten: Asambeho.

De opzwepende ritmes van Asambeho en de wervelende show van percussionisten, blazers (min. 9 & max. 30),
danseressen en een zeer dynamische animator maken van hun performance een onvergetelijke gebeurtenis!

Caribbean Rhythm En Brass boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Caribbean Rhythm En Brass zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Caribbean Rhythm En Brass wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Caribbean Rhythm En Brass. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Caribbean Rhythm En Brass te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.