Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 5.250,- excl. BTW
  • Opmerking: Excl. hotelovernachtingen / Meer dan 3000 personen € 5750,- excl.
Volledige prijslijst

Captain Jack boeken?

Captain Jack boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Captain Jack

Wilt u Captain Jack direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Captain Jack

Captain Jack is een van de bekendste Pop/Dance acts uit de jaren ´90. In de zomer van 1995 is het project door producer Udo Niebergall opgericht. Meteen scoorde de act hit na hit! Maar liefste 7 Platina en 12 Gouden Platen en wereldwijde Top 10 hitsingles met tracks als `Drill Instructor´, ´Soldier Soldier´ en ´Captain Jack´.

Vele prijzen kreeg de formatie uitgereikt, alleen al in 1997 werd Captain Jack driemaal genomineerd voor de gerenommeerde Echo Awards. Captain Jack heeft wereldwijd meer dan 7 Miljoen singles en albums verkocht, dit maakt het tot een van de best scorende dance acts aller tijden.

Producer Udo Niebergall bleef achter de schermen, de man die gezicht gaf aan het project was bij de debuutsingle Durbin. De volgende 10 jaar was het Franky Gee die het gezicht was van de formatie. Na zijn tragische overlijden in de herfst van 2005 ontving het productieteam constant fanbrieven of de groep in een andere bezetting voortgezet kon worden. Nadat in een reclamespot in de USA de muziek van Captain Jack gebruikt werd, kwam er opnieuw een hype rondom de tracks, ze werden zelfs meer dan 100.000 keer gedownload.

Captain Jack boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Captain Jack zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Captain Jack wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Captain Jack. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Captain Jack te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.