Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 695,- excl. BTW
  • Opmerking: Incl. 2 dames welke give-a-ways uitdelen
Volledige prijslijst

Capital Candy boeken?

Capital Candy boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Capital Candy

Wilt u Capital Candy direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Capital Candy

Zoet, zuur en alles daar tussen in; De fijnproever likt zijn of haar vingers af tijdens het zien, horen of proeven van Capital Candy, wat we zeker een concept mogen noemen, in kapitalen. Als je denkt dat Capital Candy slechts een zoete laag aan marketing en promotie is, heb je het mis. Er wordt wel degelijk muziek gemaakt, en hoe! Meerdere goedlopende singles en de gouden (bijna platinum) plaat ‘Mood for Lovin’ zijn het bewijs van Capital Candy’s liefdesrelatie voor muziek en de daarbij behorende live capriolen.

Cheatday op de dansvloer, oftewel een show vol moderne eclectica, variërend in verschillende stijlen, smaken en tempo’s. Dit allemaal gebracht met de nodige souplesse en een tintje vrouwvriendelijkheid, maar zeker geen slappe hap! Het cheese-gehalte wordt bewust laag gehouden om zo het publiek te laten kennismaken met een nieuwe smaakvolle dance candy.
2018 staat in het teken van nog meer zaligheid, energie en natuurlijk nieuwe muziek.

Come hungry, leave happy!

Capital Candy boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Capital Candy zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Capital Candy wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Capital Candy. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Capital Candy te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.