Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 695,- excl. BTW
  • Opmerking: Incl. 2 dames welke give-a-ways uitdelen
Volledige prijslijst

Capital Candy boeken?

Capital Candy boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Capital Candy

Wilt u Capital Candy direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Capital Candy

Capital Candy is de nodige Amsterdamse bluf gecorrigeerd met een toefje bescheidenheid uit het Zuiden. Die twee ingrediënten die samen zouden leiden tot het receptuur dat we Capital Candy noemen.

Zoet, zuur en alles daar tussen in. De fijnproever likt zijn of haar vingers af tijdens 60 minuten Capital Candy. Een uitgebalanceerd meergangendiner waarin onder meer Urban-, Kuduro-, Pop- en andere dansbare accenten zijn opgenomen. Variërend in verschillende stijlen, smaken en tempo’s sloopt hij met behoud van focus de nodige calorieën. Zonder cheesy te worden legt hij namelijk een divers arsenaal aan catchy platen. Aangezien we over een rasechte producer spreken, komt een groot deel hiervan uit eigen studio. Inmiddels zijn er meerdere collabs met gerenommeerde namen uit de scene afgerond, die nog voor de zomer uit zullen komen!

De Tony Chocolonely onder de dancegarnituur. Een uur lang pittige chips uit een zak Doritos Roulette vissen. Een doos Celebrations zonder Bounty’s. Capital Candy.

Capital Candy boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Capital Candy zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Capital Candy wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Capital Candy. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Capital Candy te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.