Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 4 x 45 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 475,- excl. BTW
  • Opmerking: Excl. snoepgoed
Volledige prijslijst

Candy Girls boeken?

Candy Girls boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Candy Girls

Wilt u Candy Girls direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Candy Girls

Onze Candygirls kunnen uw gasten bedienen met lekkernijen en traktaties gedurende uw evenement. Wij hebben een brede keuze uit diverse kostuums, welke evenals het snoepassortiment volledig aangepast kan worden aan uw thema en wensen.

Onze Candygirls zien er niet alleen uit om op te eten, zij entertainen uw gasten en zorgen voor de juiste sfeer.

Candy Girls boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Candy Girls zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Candy Girls wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Candy Girls. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Candy Girls te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.