Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Candy Dulfer boeken?

Candy Dulfer boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Candy Dulfer

Wilt u Candy Dulfer direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Candy Dulfer

Candy Dulfer, de bekendste saxofoniste van Nederland, die vooral internationaal hard aan de weg timmert.Ze werd geboren op 19 september 1969. Ze is zes jaar oud wanneer ze de saxofoon begint te bespelen. Haar vader, Hans Dulfer (zelf ook een bekende sax-speler), ziet het talent in Candy en laat haar bij een vereniging gaan waar ze de alt-saxofoon leert spelen, wat vandaag de dag nog steeds haar favoriete instrument is.

In 1987 breekt ze door bij het grote publiek met haar band 'Funky Stuff'. Ze werkt in de tijd samen met de Amerikaanse levende legende Prince en met vele andere bekende artiesten. Zo ook met Eurythmics-lid Dave Stewart. Het tweetal scoort in 1990 een Europese nummer-1 hit met het nummer 'Lily was here', de soundtrack voor de Nederlandse film 'De Kassiere'.
Door dit succes krijgt ze de kans een eigen album te maken. Het resultaat is het succesvolle album 'Saxuality', een wereldwijde millionseller.
De jaren hierna komen diverse succesvolle albums van Candy uit, met daarop vele samenwerkingen met bekende artiesten. Ze wordt jaarlijks uitgenodigd voor verschillende toernees van bekende artiesten zoals Van Morrison en Prince.

Candy Dulfer boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Candy Dulfer zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Candy Dulfer wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Candy Dulfer. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Candy Dulfer te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.