Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 2 x 60 min.
  • Geluid: incl. monitorset
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Cafe Latte boeken?

Cafe Latte boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Cafe Latte

Wilt u Cafe Latte direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Cafe Latte

De mannen van Café Latte staan klaar om je te verassen met een ongekend feestelijk spektakel. De show zit vlot in elkaar door de verleidelijk lekkere medleys. Geen tijd om bier te halen, want voor je het weet mis je je favoriete hit uit de 00’s! De stoot adrenaline zorgt ervoor dat iedereen z’n gekste moves laat zien. Zonder dat je het door hebt is het na middernacht en word je op het podium geroepen. Is dit een droom?! Ineens word je wakker zonder stem en met een absolute kater.

Cafe Latte boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Cafe Latte zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Cafe Latte wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Cafe Latte. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Cafe Latte te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.