Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 4 x 45 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 750 pers.
  • Prijs: € 2.495,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Cafe Cabana boeken?

Cafe Cabana boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Cafe Cabana

Wilt u Cafe Cabana direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Cafe Cabana

Cafe Cabana, dé unieke allround band met een Tropisch tintje

Neem een snufje Top 100, Jaren 80/90 en heden, Merengue, Salsa en Nederlandstalig. Mix alle ingredienten in een feestje. FFF shaken, garneren met een gezellig sfeertje en uw avond is geslaagd met Cafe Cabana. Wilt u gedurende de avond veelvuldig getrakteerd worden op de welbekende Latin klanken dan moet u Cafe Cabana boeken!

De, inmiddels uit het hele land afkomstige, 9 mans-formatie Cafe Cabana heeft de laatste jaren vanaf 2006 een flinke naam opgebouwd als muzikale feestmotor op diverse grote, maar ook kleine plein- en tentfeesten en natuurlijk bruiloften. Ook bedrijfsfeesten, cafe optredens en diverse andere gelegenheden behoren tot de agenda van deze swingend band.

Alles 100% LIVE gespeeld en gezongen is deze band nog een (h)eerlijke “ouderwetse” uitzondering op de vele bands met elektronische hulpmiddelen die heden ten dage veel gebruikt worden. Veel bekende nummers uit de jaren 70, 80 en 90 die ook niet elke band speelt. Het gaat ons er om u de ultieme “a- ha” erlebnis te bezorgen met hits die we allemaal van toen en ook de huidige radio nog steeds kennen.

Onze samenstelling en het bereik van onze vocalisten zorgt voor een gedurfde nummerkeuze en alles wordt gespeeld in de originele toonsoort. Geen 13 in een dozijn band dus en bekijk onze online setlist en fragmenten maar eens en u begrijpt wat wij bedoelen.

Onze bandleden hebben allen een schat aan (inter)nationale ervaring in vele bekende bands en weten inmiddels wel wat een zaal vol publiek wil en dat is: FEEST!

Boekingsmogelijkheden Cafe Cabana

- Bruiloften en Privefeesten:  Uitkoopgage/prijs € 1995,- all. Incl.

- Bedrijfsfeesten/tentfeesten: Uitkoopgage/prijs € 2495,- excl. 6 % BTW

Cafe Cabana boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Cafe Cabana zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Cafe Cabana wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Cafe Cabana. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Cafe Cabana te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.