Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 2 x 75 min.
  • Geluid: incl. tot 1000 pers.
  • Prijs: € 4.950,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Bzn `66 boeken?

Bzn `66 boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Bzn `66

Wilt u Bzn `66 direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Bzn `66

Een vriend van Jan "Kies" Veerman kwam naar hem toe met de vraag of het niet mogelijk was om een optreden te verzorgen op het "Goud van Oud" festival in Monnickendam.

Jan had hier wel oren naar, trok de stoute schoenen aan en begon met vragen bij Cees en Thomas Tol die beiden niet lang hoefden na te denken en er wel zin in hadden. Toen naar Jaap Sombroek een van de vroegere slagwerkers en ook Jaap zei onmiddellijk "ja". De volgende halte was Evert Woestenburg. Evert, die in dertig jaar geen gitaar meer aangeraakt had, moest hier toch nog wel even over nadenken. Maar Jan wilde eigenlijk gelijk een antwoord daar het toch wel kort dag was. Evert was over de dam en zei dus ook "ja".  Nu alleen nog een bassist, die als enige nog nooit gewisseld was in de bezetting van BZN en dus een "vreemde" moest worden. Jan had nog wel een kennis met wie hij al eerder in een soort reünie band gespeeld had (De Noname Band). Dit was Mike Kamp uit Edam, die ook gelijk wel wilde.

Dat iedereen uiteindelijk zo graag wilde kwam eigenlijk ook omdat het een éénmalig gebeuren was en iedereen hier wel wat tijd voor vrij wilde maken. Dat dit iets anders uitpakte weten we nu.

Na het enorme succes van dit "eenmalige" optreden kwamen er uit verschillende hoeken verzoeken voor meerdere optredens. Daar het toch wel een enorme berg werk was om een repertoire in te studeren, vond men dat dit vele werk meer verdiende en besloten werd om toch meerdere optredens te doen. Toen er een optreden in Volendam in zicht kwam werd iedereen toch een beetje zenuwachtig en vonden de leden dat er iets extra's moest gebeuren. Er werd geopperd om voor de "gein" Anny Schilder te vragen en tot ieders verbazing zei Anny dat zij dit erg graag wilde. Dit hield in dat het repertoire weer ernstig uitgebreid moest worden en er weer flink gerepeteerd moest worden om oude "Anny nummers" op de planken te krijgen. Dit optreden in Volendam was echt een klapper en dus hadden we er weer een bandlid bij. Omdat Anny ook nog solo optreedt is het niet altijd mogelijk dat er samen opgetreden kan worden, en daarom werd besloten dat de BZN 66 Reunion Band geboekt kan worden zonder of met Anny.

Omdat sommigen naast hun "gewone" werk ook nog in diverse andere bands speelden en/of andere hobby's uitoefenden, kwamen zij in de problemen met het spelen in BZN 66 Reunion Band. Mike moest kiezen tussen veel spelen met zijn eigen band of af en toe met de BZN 66' ers. Hij koos voor meer zekerheid met zijn eigen band. Er moest dus een andere bassist komen, dit werd Johan te Riele die zijn sporen als bassist heeft verdiend in diverse Volendamse bands, al een poosje "droog" stond en alleen nog maar ging spelen als er zich echt iets leuks zou aandienen. Daarna kwam Jaap met de mededeling dat hij de band niet meer kon combineren met de drukke werkzaamheden die hij heeft met zijn eigen loodgieterbedrijf. Op zoek naar een vervanger kwamen we terecht bij een man met een enorme ervaring en inbreng, namelijk Klaas "Kappie" Tuip, bekend van o.a Left Side, Canyon en Stampvast. Niet lang hierna besloot ook Evert er mee te stoppen om persoonlijke redenen, voor Evert kwam een "band vriend" van Johan in de band, n.l. Peter Schilder "Kos". Met deze bezetting spelen we nu alweer geruime tijd en hopen dit nog een lange tijd vol te houden.

Bzn `66 boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Bzn `66 zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Bzn `66 wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Bzn `66. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Bzn `66 te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.