Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 45 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 2.995,- excl. BTW
Volledige prijslijst

BYentl boeken?

BYentl boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van BYentl

Wilt u BYentl direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie BYentl

Begin 2009 veroverde zangeres B-Yentl Nederland en België op verpletterende wijze met 2 debuutsingles tegelijk hoog in de charts. Met haar krachtige soulstem en charismatische uitstraling weet ze iedereen in te pakken. Ondanks het internationaal klinkende nummer is deze dame 'gewoon' Nederlands.

Haar familieleden Ruth Jacott en Timeless zijn haar grote voorbeeld en inspiratie. De zangeres is geen onbekende in het vak. Zo heeft ze al samengewerkt met artiesten als Candy Dulfer, André Hazes, Golden Earring, De Dijk en Total Touch. 

Haar debuutalbum "Memories" werd in januari 2009 uitgebracht. Als voorloper op het album werd de single "No One But You" gereleased, welke in Nederland én België direct naar de hoogste posities van diverse charts doorschoot. Haar tweede single "Thinking About You" kwam binnen op #20 van de Top 100 waardoor beide singles ("No One But You" #8 en "Thinking About You" #20) tegelijk hoog in de charts staan.

Begin februari staan de singles op de bekende downloadsites zoals iTunes en stermusic.nl respectievelijk op 1 en 2 en behaald het Album “Memories” de 9e positie in de iTunes Album Top 100.

Met deze verpletterende start van haar solocarrière is B-Yentl nu al dé hit van 2009 en is te boeken voor een spectaculair optreden met tape of met live-band!

BYentl (Tape solo):
- Tape optreden
- Combinatie van eigen hits en covers
- Uitkoopgage/prijs: op aanvraag
- Speelduur: 1 x 30 minuten
- Gage is inclusief een monitorset
 
BYentl (Tape inc. 2 backingsvocals):
-Tape optreden
-Inclusief 2 backingvocals
-Combinatie van eigen hits en covers
-Uitkoopgage/prijs: op aanvraag
-Speelduur: 1 x 30 minuten
-Gage is inclusief een monitorset
 
BYentl Showfacts (Live Band):
-Live optreden
-11-persoons formatie
-Combinatie van eigen hits en covers
-Gage: Op aanvraag
-Speelduur: 1 x 60 minuten
-Gage is exclusief techniek
 

BYentl boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over BYentl zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over BYentl wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van BYentl. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over BYentl te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.