Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Buurtjongens boeken?

Buurtjongens boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Buurtjongens

Wilt u Buurtjongens direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Buurtjongens

Een team jonge maar zeer ervaren muzikanten met een vernieuwend, spraakmakend en unieke show!

Als eerste en enige band brengt Buurtjongens een totaalervaring, waarbij hits, humoristische interactie en entertainment worden geïntegreerd tot een waanzinnige muzikale show. Buurtjongens is een gegarandeerd succes bij openbare evenementen, bruiloften, stadsfeesten, feesttenten en discotheken!
Totaalervaring

Bij een optreden van Buurtjongens is het publiek niet alleen toeschouwer, maar maakt ze deel uit van een gezamenlijke muzikale en onvergetelijke belevenis.Wie een optreden heeft meegemaakt verliest zich in de magie van dit vijftal. Volledige overgave, onuitputtelijke energie en diepe beleving is het recept voor een onvergetelijk feest!
Wat zeggen anderen?

    De “Buurtjongens” traden afgelopen editie op tijdens het muziek cafe in P3 te Purmerend.
    We zien meteen dat de helft van de bezetting uit bekende muzikanten bestaan die al jaren repeteren in de studios van P3.
    Wat kunnen deze jongens een strakke en dynamische show neerzetten!
    Ze slaan de ene bekende klassieker na de andere je om de oren, en je ziet het publiek meedeinen.
    De Kippenvel schiet door je donder en je adrenaline wordt op de proef gesteld tijdens de show van deze buurtjongens!
    Op naar de volgende show in de P3…….

Tom van Houten, P3 Purmerend

    Wat een show! De buurtjongens hebben de zaal op het bandjesfeest gerockt met hun pakkende, voor ieder bekende nummers uit de 90′s! De interactie met het publiek maakte dat vanaf het begin van de show de nummers niet voor, maar met het publiek werden gespeeld. Door de afwisselende nummers en het enthousiasme van de bandleden was de show van het begin tot het eind verrassend en pakkend! De buurtjongens zijn zeker een aanrader!

Camille Lamers, de Duiventil Purmerend

Buurtjongens boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Buurtjongens zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Buurtjongens wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Buurtjongens. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Buurtjongens te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.