Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: 30 minuten show + meet & greet
Volledige prijslijst

Buurman en Buurman Minishow boeken?

Buurman en Buurman Minishow boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Buurman en Buurman Minishow

Wilt u Buurman en Buurman Minishow direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Buurman en Buurman Minishow

De Buurman en Buurman minishow is een verfrissende en hippe kindershow en zit vol dans en interactie. Presentratrice Anatevka Bos, bekend van de popgroep T-Spoon ( hit 1997: Sex on the beach ) en Jetix, nu bekend als Disney XD, bouwt samen met dit bekende klusduo een groot feest op het podium.

Natuurlijk gaat er zoals altijd van alles mis als de Buurmannen klussen.

Na een knallend einde van deze half uur durende show, mogen alle kinderen en volwassenen Buurman & Buurman een handje geven, knuffelen en op de foto.

Buurman en Buurman Minishow boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Buurman en Buurman Minishow zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Buurman en Buurman Minishow wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Buurman en Buurman Minishow. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Buurman en Buurman Minishow te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.