Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Butler Laurens boeken?

Butler Laurens boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Butler Laurens

Wilt u Butler Laurens direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Butler Laurens

Iedereen droomt ervan om een butler in dienst te hebben, nu kunt u gewoon een butler inhuren per dagdeel. U geeft een diner, lunch, receptie, high tea of een ander ontvangst bij u thuis of op locatie dan verzorgt hij voor u het ontvangst en neemt alle taken van u over zodat u uw gasten kan entertainen. In een keurig jacquet met witte handschoenen of in een livrei ontvangt hij uw gasten bij de deur en loopt hij rond met hapjes en drankjes.

Geeft u een diner, dan serveert hij op hoog niveau aan tafel en zorgt dat u en uw gasten het aan niets ontbreekt. Maar uw butler doet meer!!!!

U kunt hem inhuren als butler/valet voor uw zakenreis of vakantie en hij zorgt ter plekke voor uw kleding/maaltijden/boodschappen en meer........
Ook voor evenementen/feesten/bruiloften kunt u hem inhuren als ceremoniemeester en dan zorgt hij dat alles op schema loopt en is hij het aanspreekpunt voor uw gasten.
Zijn er sprekers of artiesten, dan kondigt hij deze aan op een gepaste manier.
Maar hij kan ook uw gasten aankondigen bij binnenkomst,  met zijn bel en luide stem voelt iedere gast zich een ware ster!!

Butler Laurens boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Butler Laurens zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Butler Laurens wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Butler Laurens. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Butler Laurens te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.