Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 895,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Buren van de Brandweer boeken?

Buren van de Brandweer boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Buren van de Brandweer

Wilt u Buren van de Brandweer direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Buren van de Brandweer

Sinds de zomer van 2014 deelde De Buren van de Brandweer het podium met onder anderen Puinhoop Kollektiv, Menthal Theo, FeestDJRuud, The Darkraver en LNY TNZ. De act bestaande uit 2 energieke DJ’s en host laten het publiek al snel vlamvatten wanneer de eclectische mix van hiphop tot trap en nog een tikkeltje ranziger snel en naadloos door de mengtafel wordt gepompt. BVDB staat garant voor een uur lang interactiever chaos. Het volledige team is compleet met 5 personen inclusief producer en creative director.

Zuurstof, temperatuur & brandstof is er nodig om iets te laten ontvlammen. Bij deze pyromanen uit zich dit in confetti, energie & chaos. Met de studio naast de kazerne weten zij precies wanneer ze kunnen toeslaan. Afgelopen seizoen ontvlamde zij in de dikste clubs van Breda tot Eindhoven en lieten zij vuur en vlam nablussen op Thunderdommel, De BIKI90 PSV huldiging en op Rebirth.

Buren van de Brandweer boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Buren van de Brandweer zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Buren van de Brandweer wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Buren van de Brandweer. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Buren van de Brandweer te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.