Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 1.495,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Buren van de Brandweer boeken?

Buren van de Brandweer boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Buren van de Brandweer

Wilt u Buren van de Brandweer direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Buren van de Brandweer

Buren van de Brandweer ontvlamt sinds 2014 iedere horeca locatie, feesttent en festival entrans f ormeert het publiek binnen 60 minuten in pyromanen die de drang hebben om vlam te vatten. De track “Pilsies voor de vat” heeft al meer dan 400.000 streams te pakken en de opvolger “LekkerPik” staat op het punt om dit te overtreffen.

Buren van de Brandweer Boeken

Met meer dan 120 shows in binnen- en buitenland was2017 een bizar jaar. Zo s tond Buren van  de Brandweer onder andere op festivals als: DecibelOutdoor, Defqon.1, We Are Electric, Pussylounge en waren ze te gast bij 3FM.
Buren van de Brandweer is er helemaal klaar voor. Naast eigen singles komen er collabsen remixen uit en is de festival agenda nu al goed gevuld.

Buren van de Brandweer boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Buren van de Brandweer zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Buren van de Brandweer wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Buren van de Brandweer. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Buren van de Brandweer te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.