Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Bugs Bunny boeken?

Bugs Bunny boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Bugs Bunny

Wilt u Bugs Bunny direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Bugs Bunny

Bugs is een van de bekendste tekenfilmfiguren ter wereld. Hij is vooral bekend bij jong en oud om zijn gestelde vraag tijdens het eten van een wortel: “What’s up doc?”

Ben je op zoek naar een vrolijke, ondeugende noot tijdens een evenement? Bugs Bunny komt graag bij je langs.

Bugs Bunny boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Bugs Bunny zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Bugs Bunny wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Bugs Bunny. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Bugs Bunny te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.