Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Bryan MG boeken?

Bryan MG boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Bryan MG

Wilt u Bryan MG direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Bryan MG

Er zijn zoveel ingrediënten die de MG-saus maken dat je hem met niemand kan vergelijken!

Waar velen sceptisch waren over het feit dat hij in 3 talen zingt, gaf het publiek hem het perfecte antwoord. 9 miljoen streams op zijn debuut EP ‘MGSeason’ waaronder 4 miljoen streams op de hitsingle ‘Bouge Ton Derrière’ featuring WAWA en LouiVos. Met 450.000 maandelijkse luisteraars op Spotify is Bryan MG goed op weg om een vaste waarde te worden in het muzieklandschap. Ook collaboraties met o.a. LouiVos, Yung Felix, Architrackz, Hef etc. valideren zijn plek.

Momenteel legt hij de laatste handen op MGSeason 2. De eerste single ‘Hard 2 get’ is nu overal beschikbaar!

Bryan MG boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Bryan MG zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Bryan MG wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Bryan MG. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Bryan MG te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.