Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 50 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Bruce Springsteen Tribute boeken?

Bruce Springsteen Tribute boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Bruce Springsteen Tribute

Wilt u Bruce Springsteen Tribute direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Bruce Springsteen Tribute

Het Amerikaanse rock-icoon Bruce Springsteen en zijn E-Street Band staan meer dan 40 jaar aan de top van de internationale muziekscene. Naast zijn vele hits en veelzijdig repertoire, staat hij vooral bekend om zijn legendarische concerten die regelmatig over de 3 uur gaan. Met veel energie, passie en emotie neemt hij het publiek mee naar ongekende hoogte.

The Boss Brothers

In vijf jaar tijd is de Bruce Springsteen Tribute ’The Boss Brothers' uitgegroeid tot een ware publiekstrekker. In theaters, festivals en diverse horecagelegenheden geven zij Springsteen concerten, die alleen door The Boss zelf overtroffen kunnen worden. Met optredens door heel Nederland en België hebben ze de organisaties en hun nog steeds groeiende aanhang al overtuigd. Zij willen meer !

Bruce Springsteen Tribute boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Bruce Springsteen Tribute zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Bruce Springsteen Tribute wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Bruce Springsteen Tribute. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Bruce Springsteen Tribute te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.