Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Brownie Dutch boeken?

Brownie Dutch boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Brownie Dutch

Wilt u Brownie Dutch direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Brownie Dutch

Brownie Dutch (Paramaribo, 24 september 1987) kunnen we het best omschrijven als een echte duizendpoot.

Brownie Dutch is producer / componist / zanger / rapper / DJ / songwriter / audio-engineer / gitarist. Iemand die gezegend is met talent, al sinds jaar en dag bezig is met muziek in diverse genres en nu ook bij het grote publiek bekend als producer van o.a. Ali B en het programma “Ali B op volle toeren”. Daarnaast heeft hij meegewerkt aan diverse singles van artiesten als Yes-R, Keizer en Touzani.

Brownie Dutch boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Brownie Dutch zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Brownie Dutch wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Brownie Dutch. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Brownie Dutch te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.