Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 995,- excl. BTW
  • Opmerking: Bekend van Temptation Island
Volledige prijslijst

Brooklyn boeken?

Brooklyn boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Brooklyn

Wilt u Brooklyn direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Brooklyn

Merijn is bekend van zijn televisiedebuut in Temptation Island. Een serie waarin 4 koppels 14 dagen lang een relatietest ondergaan, dit alles natuurlijk met een hoop sensatie. De goed bekeken serie werd uitgezonden op de Nederlandse en Belgische televisie.

De afgelopen jaren heeft Brooklyn al flink wat mooie feesten en evenementen op zijn naam mogen zetten. Van de beste schoolfeesten in Groningen tot aan de kust van Bloemendaal bij Beachclub Vroeger. Zelfs clubs als Club Abe, Jimmy Woo, Nova, Club Vie en The VIP Room hebben een goede ervaring achter de rug met deze DJ. Naast draaien zit Brooklyn zeker niet stil in de muziek wereld. Eerder dit jaar remixte hij samen met het populaire DJ duo Team Rush Hour de hit ‘Shape Of You’ van Ed Sheeran.

Brooklyn boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Brooklyn zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Brooklyn wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Brooklyn. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Brooklyn te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.