Twilight Entertainment

     
Foto: Mark Bolk
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Niet te boeken voor prive feesten zoals verjaardagen/sweet 16 etc.
Volledige prijslijst

Broederliefde boeken?

Broederliefde boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Broederliefde

Wilt u Broederliefde direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Broederliefde

Als je de successen van Broederliefde het afgelopen jaar niet heb meegekregen, heb je hoogstwaarschijnlijk onder een steen geleefd. De Rotterdamse formatie was met hun album ‘Hard Works Pays Off 2’ de meest gestreamde artiest op Spotify in Nederland, in 2016. Daarnaast stonden de jongens maar liefst 14 weken op nummer één in de album top 100, volgde in het najaar een uitverkochte clubtour langs de grote podia van Nederland en werden ze toegevoegd aan de line-­â€up van Vrienden van de Amstel live in Ahoy.

Broederliefde speelde stad, land en buitenland af om hun fans te verblijden met hun altijd vrolijke en energieke performances. Naast verscheidene televisieoptredens bij onder andere DWDD en RTL Late Night, spectaculaire shows op Pinkpop en Lowlands, kan gezegd worden dat de vijf heren ongelofelijk favoriet zijn in Nederland. Er hangen verschillende gouden, platina en multi platina platen bij de mannen op de muur en ze hebben dit jaar ook nog eens een plekjes in hun prijzenkast vrij mogen maken voor een MTV Award (best dutch act), een Edison voor ‘Beste Album’ en 2 Buma awards voor de singles “Jungle” en “Mi No Lob”. Emms, Jerr, Sjaf, Mella en Edson zijn vastbesloten om ook in het nieuwe jaar diverse successen toe te voegen aan hun nu al glansrijke carrière.

Broederliefde boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Broederliefde zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Broederliefde wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Broederliefde. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Broederliefde te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.