Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 4 x 50 min.
  • Geluid: incl. tot 750 pers.
  • Prijs: € 2.895,- excl. BTW
  • Opmerking: Bedrijfsevenementen € 3250,-
Volledige prijslijst

Broadway boeken?

Broadway boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Broadway

Wilt u Broadway direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Broadway

Broadway, de naam staat in de wereld synoniem voor glamour, klasse, verrassend entertainment en sfeer. Wie wel eens op Broadway is geweest ziet en proeft daar de cultuur van muziek en theater en laat zich keer op keer verrassen.

Zo is het ook bij Broadway “the band”. Dat is een combinatie van ontzettend veel ervaring, heel veel enthousiasme, een hoog muzikaal niveau, een zeer verrassend repertoire wat altijd iedereen zal boeien, 6 zeer sympathieke top musici en een geweldige hardwerkende crew. Eigenlijk de ideale invulling voor elk event, want de coverband kan en wil alles en overal spelen. Van bedrijfsevent tot de grootste feesttent en van de meest intieme bruiloft tot een swingende discotheek.

Broadway heeft in haar lange bestaan al ontzettend veel meegemaakt en gedaan. Bijna alle podia in Nederland hebben ze wel eens bezocht. De coverband heeft, ondanks de schat aan ervaring, nog steeds voor ieder optreden de “feeling” om van die show juist dat speciale optreden te maken. En dat gaat gepaard met een groot enthousiasme!

Broadway heeft als een van de weinige bands de eer gehad om maar liefst driemaal te worden uitgenodigd als hoofdact op de Meerpaaldagen in Dronten. Met name het optreden van 2011 was van ongekende klasse. Met zangeres Eefje Polman en zanger Frank Gaertner op “het front" bezorgde de band de +12.000 mensen veel "kippenvel momenten".  De reacties na afloop van de mensen en in de pers waren toen ook lovend: “Hoog muzikaal niveau” .

Broadway is de ideale band om mee te werken. Zonder allerlei fratsen maar gewoon zeer gedegen, altijd optimaal presterend en bovenal van een top niveau in Nederland. Broadway behoort tot de top van de Nederlandse coverbands en laat dat altijd en overal zien!

Broadway boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Broadway zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Broadway wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Broadway. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Broadway te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.