Twilight Entertainment

     
foto: Gerard de Haan
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 1.995,- excl. BTW
  • Opmerking: Meerdere boekingsmogelijkheden
Volledige prijslijst

Brigitte Nijman boeken?

Brigitte Nijman boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Brigitte Nijman

Wilt u Brigitte Nijman direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Brigitte Nijman

Na de Academie voor Lichte Muziek in Hilversum werd Brigitte Nijman aangenomen als leadzangeres bij de theatergroep Jeans en sindsdien is ze onafgebroken te zien in het theater. Ze speelde o.a. in " Evita", "The Sound of Music", "Grease", "Grace" en "Kunt u me de weg naar Hamelen vertellen, meneer".
 
Op televisie was Brigitte te gast in o.a.de series "Zo ken ik iemand" en "Luifel & Luifel". Ook leende zij haar stem aan vele tekenfilms en series, waaronder "The King & I","Hercules" en "Bella" in de "Tweenies".

Brigitte speelde in seizoen 2006/2007 in "Goud" de jubileum voorstelling van Willeke Alberti. In theaterseizoen 2007/2008 stond Brigitte in de theaterproducties "Musical To The Max" en "A Tribute to the Bee Gees". Begin 2009 was ze te zien in "No Way To treat a Lady".

Brigitte treedt regelmatig op met Cor Bakker, ze zingt dan o.a. de mooiere liedjes uit het pop- en musical repertoire.

Ook treedt ze op met verschillende Harmonie Orkesten en is ze regelmatig gastsolist bij het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht.

Brigitte is samen met Laura Vlasblom weer te boeken in de formatie "Back to Waterloo", a tribute to ABBA.

Ook is ze de Heidi van het eerste uur in "Heidi und die Heino´s", een komische halfuurtje Duits "erfgoed" Met Tony Neef en Rolf Koster als haar "Heino's".

Samen met Tony Neef treedt Brigitte regelmatig op in het duo " Musicals in Motion" waarin muzikale hoogtepunten uit o.a. Miss Saigon, Evita en Grease langs komen. En ook met de formatie "Your Votes" zingen Brigitte, Tony en Rolf de sterren van de 'Songfestival' hemel......

Naast theater , het inspreken van tekenfilms en haar optredens in verschillende samenstellingen is Brigitte dit jaar begonnen met het opnemen van eigen Nederlandstalig repertoire.

Op zoek naar haar eigen muzikale identiteit. Een langgekoesterde wens van Brigitte, na liedjes te hebben geleend van de meest geweldige componisten en artiesten.

Een album staat in de planning maart 2013.

Brigitte Nijman boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Brigitte Nijman zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Brigitte Nijman wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Brigitte Nijman. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Brigitte Nijman te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.