Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Brent boeken?

Brent boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Brent

Wilt u Brent direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Brent

BRENT typeert zich door exclusieve partytracks af te wisselen door tracks met een persoonlijke boodschap. De liefde voor muziek is er altijd al geweest en sinds (slechts) een jaar heeft BRENT ervoor gekozen om de mic op te pakken. Het kriebelde al langer maar hij wist dat hij zichzelf nog op een punt moest krijgen om écht de stap te maken. Na een aantal tracks opgenomen te hebben kwam hij bij Rango in de studio terecht. De eerste hit “Balenciaga” was geboren en BRENT werd een regelrechte hit op alle social media kanalen. Hierna is het storm gaan lopen en mag BRENT zich een volgeboekte artiest noemen die van ieder feestje zijn thuis weet te maken en waarbij de club zijn nummers uit volle borst mee weet te zingen.

Boekingen BRENT

BRENT wilt met zijn muziek laten horen dat ondanks de korte periode waarmee hij hiermee bezig is, dit zijn ding is. Er zijn geen andere doelen waar hij zich mee bezig houdt dan zijn carriere een nog grotere droomvlucht te laten vliegen. Het bereiken van de eerste miljoen views op Balenciaga gaf direct een gevoel van zekerheid waardoor BRENT nog doortastender is geworden in zijn keus om op te blazen in de muziek industrie. Als je je doelen duidelijk voor je hebt en er écht aan werkt en voor gaat, kun je het ver schoppen.

Brent boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Brent zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Brent wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Brent. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Brent te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.