Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Brennan Heart boeken?

Brennan Heart boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Brennan Heart

Wilt u Brennan Heart direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Brennan Heart

Brennan Heart behoort tot de eredivisie van het hardstyle-genre en werd in 2011 gekozen bij de 100 populairste DJ’s in de jaarlijkse DJ Mag Top 100 verkiezing. Met tracks als ‘Lose My Mind’ en ‘Running Late’ heeft hij de standaard gezet voor melodieuze en vocale tracks in het genre, die ook duidelijk als zijn trademark kunnen worden beschouwd. Brennan Heartj heeft meerdere keren op de main-stages gestaan van evenementen als Qlimax, Decibel, Defqon.1 en Mysteryland. De afgelopen periode is de globaliteit sterk toegenomen met shows in Zuid-Korea, Australie, Zuid-Amerika, Mexico en USA. In het laatste land stond hij in juni op Electric Daisy Carnival in Las Vegas, waarbij ook de brug wordt gelegd naar een meer mainstream EDM publiek.

Brennan Heart boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Brennan Heart zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Brennan Heart wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Brennan Heart. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Brennan Heart te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.