Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 90 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Ook te boeken incl.MC
Volledige prijslijst

Bram Weys boeken?

Bram Weys boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Bram Weys

Wilt u Bram Weys direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Bram Weys

Bram Weys regeerde al vele feestjes in zowel binnen- als buitenland. Dit supertalent is snel groot geworden en niet meer weg te denken uit de dance scene. Zo stond hij al te shinen in een uitverkocht AFAS Live. Of het nu hartje winter of zomer is: zijn energieke set zorgt altijd voor zwoele sferen.

Bram Weys weet als geen ander hoe hij de juiste snaar van het publiek moet raken. In vele clubs en op verschillende festivals maakte hij reeds een verpletterende indruk!

Deze jongen is van alle markten thuis! Van moombah tot urban en house… Bram Weys brengt altijd een bizar lekkere sound ten gehore waarbij je onmogelijk stil kunt blijven staan. Dat betekent ook voor de lady’s extra genieten. De vibe die deze rasartiest tot stand weet te brengen is memorabel. Bram Weys mixt op zijn eigen manier de ene na de andere tophit aan elkaar. Als jij niet naar hem toe komt op Ibiza, dan brengt hij Ibiza wel naar jou!

Bram Weys boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Bram Weys zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Bram Weys wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Bram Weys. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Bram Weys te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.