Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 1.295,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Bram Boender Idols boeken?

Bram Boender Idols boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Bram Boender Idols

Wilt u Bram Boender Idols direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Bram Boender Idols

Bram Boender uit Dieren had al veel ervaring in de muziek. Hij heeft een driejarige artiestenopleiding gevolgd en heeft al menig podium gezien. Hij speelt al zo’n zeven jaar gitaar, zelf aangeleerd. Voorheen zat hij in een hardrockbandje, maar hij vindt singer-songwriter muziek het allerfijnst om te spelen.

Bram heeft ook een zachte kant en studeert voor maatschappelijk werker. Muziek is wel nummer één voor Bram. Hij is heel enthousiast over zijn deelname aan Idols en heeft er alles voor over om zo grote naamsbekendheid te krijgen in de muziek. De jury van Idols was voortdurend onder de indruk van het optreden van de 22-jarige zanger.

Ondanks de deelname aan het talentenprogramma Idols bracht Bram al de single ‘Everything to me’ uit. De videoclip van het nummer is onder meer opgenomen op de Posbank bij Rheden.
Bram Boender werd tijdens de editie van Idols 2017 2e, direct achter winnares Julia van Helvoirt.
 

Bram Boender Idols boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Bram Boender Idols zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Bram Boender Idols wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Bram Boender Idols. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Bram Boender Idols te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.