Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 795,- excl. BTW
  • Opmerking: Bram speelt op piano of gitaar.Winnaar House of Talent
Volledige prijslijst

Bram Boender boeken?

Wilt u Bram Boender bekend van House of Talent huren voor een optreden?Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de mogelijkheden voor het inhuren van Bram Boender vindt u op deze pagina.

Wilt u Bram Boender direct boeken voor een optreden?

Neem dan contact met ons op of bel direct 0497 – 360718

Terug naar het overzicht

Biografie Bram Boender

De afgelopen jaren heeft Bram Boender muzikaal niet stil gezeten. In 2017 werd hij tweede bij de tv-talentenjacht Idols en in 2018 werd hij uitgeroepen tot winnaar van het SBS-programma House of Talent. In 2019 heeft hij zich volledig gestort op het schrijven van nieuwe muziek en hij heeft meer energie dan ooit om deze aan iedereen te laten horen.

Boekingen Bram Boender

Bram is een singer-songwriter in hart en nieren en hij kan zowel gitaarspelen als achter de piano de mooiste klanken laten horen. Zijn nummers komen in de buurt van Ed Sheeran en John Mayer. De setlist is zeer gevarieerd en hij speelt van uptempo nummers tot ballads. Mocht je een specifiek nummer willen horen die avond, dan is dat zeker bespreekbaar.

Bram Boender boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Bram Boender zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Bram Boender wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Bram Boender. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Bram Boender te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.