Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot 350 pers.
  • Prijs: € 1.995,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Brace boeken?

Brace boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Brace

Wilt u Brace direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Brace

Brace breekt landelijk door via zijn bijdrage aan de single “Moppie” van Lange Frans en Baas B, die een grote hit wordt. Tegelijkertijd zingt hij mee op de single “Ik Ben Je Zat” van Ali B en met beide nummers staat de zanger in de zomer van 2004 in de hitparade. In 2005 verschijnt het debuutalbum “Strijder” van Brace met daarop de singles “Vraag Jezelf Eens Af” en “Hartendief”. Daarnaast verschijnt hij op het nummer “Leipe Mocro Flavour” van Ali B en Yes-R. Zijn eerste album wordt in 2007 opgevolgd met zijn tweede studioalbum “Dilemma”.

Hoewel de carrière van Brace in de lift staat, belandt de zanger persoonlijk in een moeilijke situatie en verdwijnt hij een tijdje van het podium. In 2011 wordt bekend dat Brace zich klaarmaakt voor een comeback en gaat hij een artiestencontract aan met SPEC, het entertainmentbedrijf van Ali B. De eerste stap in het nieuwe hoofdstuk van Brace is zijn deelname aan het tweede seizoen van het televisieprogramma Ali B Op Volle Touren, dat wordt uitgezonden op de TROS. Naar aanleiding van zijn deelname aan dit programma verschijnt Brace ook in De Wereld Draait Door.

In 2015 doet Brace mee aan The Voice Of Holland, waar hij de finale haalt, en verschijnt zijn nieuwe EP “Dejavu”.

Brace boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Brace zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Brace wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Brace. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Brace te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.