Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Braboneger boeken?

Braboneger boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Braboneger

Wilt u Braboneger direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Braboneger

Braboneger is de leukste neger op internet en die verdient een eigen website. Braboneger is bekend geworden door het plaatsen van een filmpje op de website Dumpert van geenstijl. Niet een neger omdat het moet, maar een neger omdat het kan! We love Braboneger! De braboneger is inmiddels ontdekt door tienduizenden mensen op internet en zijn filmpjes op Youtube zijn evenzoveel bekeken.

Met zijn niet te evenaren taalgebruik, zijn eenvoudige visie op de samenleving en keiharde uitspraken in het onvervalst plat Tilburgs weet hij de harten van Nederlanders te veroveren.
De Braboneger verdient wat ons betreft dan ook niet alleen een plek in Powned, maar ook op het internet. Vandaar deze fanpage!

Er is echter momenteel wel een kritische noot: de Braboneger stort zich op een carnavalsplaat, die echter helemaal niets met carnaval te maken heeft. We hopen dat de schade tot deze misstap beperkt blijft!

bron: Braboneger.nl

Braboneger boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Braboneger zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Braboneger wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Braboneger. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Braboneger te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.