Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 240 min.
  • Geluid: incl. tot 350 pers.
  • Prijs: € 1.495,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage/prijs - Meerdere boekingsmogelijkheden
Volledige prijslijst

Boys on 45 boeken?

Boys on 45 boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Boys on 45

Wilt u Boys on 45 direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Boys on 45

Boys on 45 is een unieke interactieve belevenis. Ga met ons terug in de tijd en beleef opnieuw de jaren 60/70/80/90. Boys on 45 garanderen een show vol met muzikale herinneringen. Onze vinyl platenbakken zitten vol met de grootste hits uit de jaren 60 tot en met 90. Alle hits worden gedraaid vanaf vinyl, de 7 inch single, op de klassieke Technics draaitafels op 45 toeren. In onze ruime collectie zitten ook de nodige guilty pleassures.

De muziek kiest u zelf

Van Abba tot AC/DC. Het publiek is zelf verantwoordelijk voor de keuze van de muziek die gedraaid wordt. In de zaal staan onze vinyl platenbakken waar iedereen zelf zijn eigen favoriet mag uitzoeken. Geef hem aan één van onze dj's en wacht tot hij gedraaid wordt. De dansvloer zal gegarandeerd vol staan. Kortom een unieke belevenis.

Personeelsfeest, bruiloft, bedrijfsfeest, buiten- of binnen evenement, verjaardag, Boys on 45 is overal inzetbaar. Door onze jarenlange dj ervaring door het hele land voelen wij het publiek fijnloos aan. Onze dj's weten elk feest tot een hoogtepunt te brengen door middel van het nodige entertainment.

Boys on 45 boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Boys on 45 zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Boys on 45 wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Boys on 45. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Boys on 45 te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.