Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Solo of als duo te boeken
Volledige prijslijst

Boy Looijen Rhonrad act boeken?

Boy Looijen Rhonrad act boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Boy Looijen Rhonrad act

Wilt u Boy Looijen Rhonrad act direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Boy Looijen Rhonrad act

Boy Looijen Wereldkampioen röhnraden heeft bijHolland's got Talent nederland te laten zien wat voor een prachtige sport het is. Er zijn maar weinig mensen die weten wat Röhnraden is, de jury en het publiek zijn sprakeloos van zijn vertoning. Rhönrad / Spiralen met Rhönrad / Vuurrad / Cyrwheel zij alle elementen welke Boy Looijen laat zien op uw event.
 

Boy Looijen Rhonrad act boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Boy Looijen Rhonrad act zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Boy Looijen Rhonrad act wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Boy Looijen Rhonrad act. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Boy Looijen Rhonrad act te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.