Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 45 min.
  • Geluid: incl. tot 800 pers.
  • Prijs: € 1.895,- excl. BTW
  • Opmerking: Kroegprijs tot 250 personen € 1195,- excl.
Volledige prijslijst

Bountyhunters ft. Johannes Rypma boeken?

Bountyhunters ft. Johannes Rypma boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Bountyhunters ft. Johannes Rypma

Wilt u Bountyhunters ft. Johannes Rypma direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Bountyhunters ft. Johannes Rypma

The Bounty Hunters behoren in Nederland tot één van de best op komende professionele “Rock bands”. Dit sprankelende energieke trio laat vele festivals, kroegen en pleinen compleet uit hun dak gaan. Door de opzwepende herkenbare covers die de band speelt, zal het feest gehalte tot een hoogte punt stijgen! De drie muzikanten van The Bounty Hunters staan bekend om hun ongekende energieke optredens, muzikale vaardigheden en showmanship. Zij weten als geen ander hoe zij het publiek moeten betrekken met hun enorme enthousiasme.

Bountyhunters ft. Johannes Rypma boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Bountyhunters ft. Johannes Rypma zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Bountyhunters ft. Johannes Rypma wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Bountyhunters ft. Johannes Rypma. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Bountyhunters ft. Johannes Rypma te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.