Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 45 min.
  • Geluid: incl. tot 800 pers.
  • Prijs: € 2.995,- excl. BTW
  • Opmerking: Speciaal tarief voor privefeesten
Volledige prijslijst

Boulevard boeken?

Boulevard boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Boulevard

Wilt u Boulevard direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Boulevard

Boulevard is een band die dit jaar zijn 25-jarig bestaan viert. In deze periode zijn ze inmiddels in iedere uithoek van Nederland geweest en hebben zo ongeveer alle feesttenten wel een keer ‘op de kop’ gezet. De band viel altijd al op met hun verschillende shows, maakte een live-album, deed tv-optredens, deed meerdere theatertournees en begeleidde verscheidene nationale en internationale artiesten.

Boulevard staat voor kwaliteit, aanstekelijk enthousiasme, zijn vernieuwend en actueel, maar gaan óók terug in de tijd; dit deden ze ook met hun spraakmakende show “The Hitstory” welke nog steeds op verzoek gespeeld wordt. De zeer ervaren zanger/gitarist, 2 spetterende zangeressen en 4 topmuzikanten zorgen voor een onvergetelijke avond met hun ijzersterke Mash-Up’s, popklassiekers, hedendaagse hits en een ruime dosis ervaring om elk publiek te bespelen.

Boulevard boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Boulevard zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Boulevard wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Boulevard. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Boulevard te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.