Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Bottles Of Love boeken?

Bottles Of Love boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Bottles Of Love

Wilt u Bottles Of Love direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Bottles Of Love

Het debuutalbum van Bottles Of Love, ‘Hush’, werd lovend ontvangen en kwam binnen op 35 in de Nederlandse Album top 100. De release, met 9 ijzersterke popsongs, zorgde voor een drukke festivalzomer voor de hyperpopband rondom frontman Willem Jonker. In 2018 zette Bottles Of Love weer vele Vaderlandse podia en festivals op z’n kop (o.a. tijdens Popronde) – en in 2019 komt de band met nieuw materiaal!

Bottles Of Love boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Bottles Of Love zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Bottles Of Love wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Bottles Of Love. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Bottles Of Love te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.