Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 45 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 750 pers.
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Boston Tea Party boeken?

Wilt u de Boston Tea Party huren voor een optreden?Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de mogelijkheden voor het inhuren van Boston Tea Party vindt u op deze pagina.

Wilt u de Boston Tea Party direct boeken voor een optreden?

Neem dan contact met ons op of bel direct 0497 – 360718

Terug naar het overzicht

Biografie Boston Tea Party

Wilt u de Boston Tea Party boeken? Dan kiest u voor een superspontane band die zorgt voor een geweldig feest tijdens uw evenement! Het wordt een feest der herkenning, waardoor u er zeker van bent dat de kosten van Boston Tea Party het meer dan waard zullen zijn.

Repertoire en referenties

De Boston Tea Party speelt hits en medleys van alle grote muzikanten en zorgt met een combinatie van dans, feest en classics voor een geweldige middag of avond. U heeft de garantie op een geslaagd feest, dus huur de Boston Tea Party in!

Insiders noemen de Boston Tea Party geregeld de beste feestband. De tien leden van de band zorgen voor een geweldige hoeveelheid energie, die ervoor zorgt dat niemand de mogelijkheid heeft om stil te blijven staan. U kunt Boston Tea Party inhuren voor grotere bedrijfsfeesten (75% van de shows), maar ze komen ook graag langs op een openbaar podium, een mooi studentenfeest of een bruiloft. De Boston Tea Party speelt graag met bekende artiesten, maar u kunt ze ook individueel inhuren om een geweldig evenement te organiseren.

Wie gaat u inhuren?

De Boston Tea Party bestaat uit 3 blazers, 4 ritmespecialisten en 3 aantrekkelijke zangeressen. De combinatie zorgt voor een geweldige band, die u kunt inhuren in combinatie met het spectaculaire licht en het adembenemende geluid dat er vrij komt. Het wordt absoluut een spektakelshow, dat we het best kunnen omschrijven als een grote gezellige boel. Huur Boston Tea Party in en ga voor een stralend geheel op uw podium!

Small Big Band Boston Tea Party

Wilt u de Boston Tea Party uitbreiden? Dat is mogelijk! U kunt de formatie inhuren in combinatie met extra blazers, waardoor er 6 tot uw beschikking staan. De Boston Tea Party heeft alle blaaspartijen opnieuw gearrangeerd en herzien, waardoor er een volledig big band geweld ontstaat. Er staan 13 man op het podium, die zorgen voor een geweldige show!

Wilt u de Boston Tea Party inhuren, of bent u geïnteresseerd in de Boston Tea Party & Friends finaleshow? Neem contact op met Twilight Entertainment voor de kosten en prijs van de Boston Tea Party, zodat we u daar meer over kunnen vertellen.

Boston Tea Party boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Boston Tea Party zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Boston Tea Party wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Boston Tea Party. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Boston Tea Party te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.