Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

BooZz Das Tirol Team boeken?

BooZz Das Tirol Team boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van BooZz Das Tirol Team

Wilt u BooZz Das Tirol Team direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie BooZz Das Tirol Team

BooZz is met het nieuwe Das Tirol Team concept dé Oberkrainersensatie van het zuiden! Een unieke mix van live popmuziek met een Polka / Oberkrainersaus, maakt onze formatie een unieke act in Nederland. Onze sound is voor velen herkenbaar door de nummers van Global Kryner, waaronder Like a Virgin, Sex Bomb en Proud Mary. Daarnaast speelt BooZz Das Tirol Team de bekende polka's en medley's bekend van o.a. die Junge Paldauer, die Pucher en die Jungen Oberkrainer.

Das Tirol Team Boeken

Bent u op zoek naar een unieke live act met een unieke sound, dan bent u bij BooZz Das Tirol Team aan het juiste adres!   

BooZz Das Tirol Team boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over BooZz Das Tirol Team zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over BooZz Das Tirol Team wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van BooZz Das Tirol Team. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over BooZz Das Tirol Team te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.