Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 50 min.
  • Geluid: incl. tot 500 pers.
  • Prijs: € 2.975,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf prijs
Volledige prijslijst

Booming Piano`s boeken?

Booming Piano`s boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Booming Piano`s

Wilt u Booming Piano`s direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Booming Piano`s

Booming Pianos is gebaseerd op het Dueling Pianos- concept, dat al jaren een grote hit is in Amerika.

Twee om twee wisselen de pianisten (2 mannen en 2 vrouwen) elkaar af en zorgen voor topentertainment!
Iedere pianist heeft de klasse van zang, entertainment en pianospel in zijn of haar vingers. Voortdurend betrekken zij het publiek bij de show, zodat er een fascinerende wisselwerking tussen artiesten en publiek ontstaat. Verzoeknummers aanvragen is onderdeel van het programma, waardoor de avond optimaal wordt afgestemd op de muzikale voorkeuren van het publiek.

Door deze maatgesneden line-up in muziekkeuze voeren de Booming Pianos het optreden tot een ware climax, die voor vele verrassingen zorgt en waarbij de pianisten, zangers en zangeressen niet schromen om midden tussen het publiek en staand op de piano’s de meest swingende nummers ten gehore te brengen.

Booming Piano`s boeken?

De standaard Booming Pianos Show, bestaat uit piano’s, drums, zang en entertainment.

Tijdsduur: 3 x 50 minuten in 4 uur (of anders in overleg)
 

Booming Piano`s boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Booming Piano`s zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Booming Piano`s wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Booming Piano`s. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Booming Piano`s te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.