Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 45 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 4.495,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage, meerdere boekingsmogelijkheden
Volledige prijslijst

Boomerang boeken?

Boomerang boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Boomerang

Wilt u Boomerang direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Boomerang

“Music is like a Boomerang, what you give, you get!”

What we give:

100 % muzikale energie,  6 jonge gedreven performers waaronder een creatieve dj, een geweldige zanger en prachtige zangeres, een professionele spetterende show, de lekkerste laatste hits en de beste songs vanaf de 90’s, een strakke podiumopstelling, nieuwste technieken en bovenal FUN!

What we get:

Een intense feestbeleving en een tot het uiterste opgezweept publiek. We slingeren al onze passie de zaal in en rusten niet voordat we dezelfde passie terugkrijgen van ons publiek! Samen zetten we zo een spetterend feest neer! Ons motto “What you give you get” nemen we zeer letterlijk!

Boomerang: not afraid to let it fly!

Boomerang boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Boomerang zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Boomerang wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Boomerang. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Boomerang te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.