Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 300 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 495,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Bonte Carlo boeken?

Bonte Carlo boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Bonte Carlo

Wilt u Bonte Carlo direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Bonte Carlo

Het hele leven van Bonte Carlo heeft altijd maar om 1 ding gedraaid, de muziek! Op jonge leeftijd met 2 radio’s zijn eigen drive-in bouwen, en de plaatjes aan elkaar draaien. Altijd op zoek naar de nieuwste hitjes, en daar maar weer iets mee proberen te doen. Uiteindelijk kwam er ruimte voor 2 cd spelers, en een mengpaneel en wat oude speakers.
Daarmee is het allemaal begonnen…
 
Na thuis veel te hebben geoefend, besloot hij mee te gaan doen met een DJ-Contest die werd georganiseerd bij de plaatselijke kroeg, Café de bout! Na deze contest gewonnen te hebben, is het allemaal serieus geworden en hij is nu een veel gevraagde dj!

DJ Bonte Carlo is ook veelvuldig in het buitenland te vinden waar hij Nederlandse feestvierende jongeren entertaint met zijn muzikale mix.

Bonte Carlo boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Bonte Carlo zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Bonte Carlo wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Bonte Carlo. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Bonte Carlo te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.