Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Bonte Carlo boeken?

Bonte Carlo boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Bonte Carlo

Wilt u Bonte Carlo direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Bonte Carlo

Bonte Carlo krijgt door zijn opzwepende draaistijl & microfoongebruik krijgt hij elk feest naar een hoger niveau, en maakt hij er vaak een ‘bont’ feestje van! Staat hij niet op het podium, dan zit hij in zijn studio en werkt hij aan zijn eigen remixen en edits waardoor zijn sets uniek blijven en hij zijn publiek continu muzikaal weet te verassen! Door de vele ervaring van Bonte Carlo in zowel binnen- als buitenland, weet deze muzikale duizendpoot precies op zijn publiek in te spelen!

Bonte Carlo boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Bonte Carlo zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Bonte Carlo wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Bonte Carlo. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Bonte Carlo te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.