Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 2.850,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Bollox The Reverend Fred Show boeken?

Bollox The Reverend Fred Show boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Bollox The Reverend Fred Show

Wilt u Bollox The Reverend Fred Show direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Bollox The Reverend Fred Show

Frederick Axel Humpelbach groeide op in het diepe zuiden van de Verenigde Staten. Zijn vader, een alcoholische schoorsteenveger van Deense komaf, en zijn moeder, die ooit haar been verloor bij een bizar schoorsteenveeg incident waarschijnlijk veroorzaakt doordat zij met dat ene oog niet goed diepte kon inschatten, wisten in de roerige jaren zestig hun talrijke kroost (14 kinderen) weliswaar in armoede maar niettemin liefdevol groot te brengen.

Het waren barre tijden waarin men steun zocht en vond in zowel de fles als in de kerkgemeenschap, die daardoor floreerde. Als jongste zoon van het gezin ervoer de kleine Freddy de liefdevolle omarming van de kerkgemeenschap en werd hij gegrepen door de gloedvolle woorden van de voorganger alsmede door de opzwepende, meeslepende gospelmuziek die er gespeeld en gezongen werd. Op zijn 9de wist hij het zeker: zijn doel in dit leven was duidelijk, zijn missie stond in de sterren geschreven: hij zou predikant worden en liefde en erbarmen prediken.

Het liep anders. De armoedige leefomstandigheden maakten dat iedere hand moest helpen om het hoofd boven water te houden en ook Freddy moest zijn bijdrage leveren. Dat hij daarbij buiten de paden van de wet moest treden was even triest als onvermijdelijk. Zijn liefde voor de muziek bleef en groeide. Hij stelde zijn droom bij: op zijn 23e doopte hij zichzelf Reverend Fred Feelgood en verliet het ouderlijk huis om als rondtrekkend zelfverklaard predikant vol vuur aan de wereld zijn liefde voor muziek te prediken en om uit handen van de belastingdienst en justitie te blijven.

En nu is hij hier! In een dampende, stampende show, begeleid door een swingende live-band, bezingt hij de liefde, de muziek, de soul. Hij bezweert het kwade, drijft het zonodig eigenhandig uit. Voel zijn passie, onderga zijn heilzame aanraking. Wat u moet doen: open uw hart (en portemonnee) en geef u over aan deze bevlogen healer en preacher. Grijp zijn uitgestoken hand en laat u meevoeren… hij zal u het licht laten zien. U zult als herboren huiswaarts keren… uw persoonlijke flesje met het geneeskrachtige, door Reverend Fred ingezegende “Fred’s Sake” veilig in uw binnenzak of handtas… voor slechts €1,95! Of een van de vele ander beschikbare Reverend Fred artikelen!

Bezetting band  11 personen :
Zang en healings: Frederick Humpelbach
Backingvocals - Charity, Faith, Hope

Drums - Walter van Zijl
Bas - Paul van der Weyde
Gitaar - Alex Maliy
Toetsen - Guido Pritz
Trompet - Martin Hiddink
Saxofoon - Harmen Jan Teule
Trombone - Paul Rademaker

 Uitkoopgage/prijs

1 x 60 minuten  Exclusief geluid  € 2.850,00  
1 x 60 minuten  Monitor-set  € 3.750,00  
1 x 60 minuten  B-set  € 4.500,00  

Bollox The Reverend Fred Show boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Bollox The Reverend Fred Show zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Bollox The Reverend Fred Show wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Bollox The Reverend Fred Show. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Bollox The Reverend Fred Show te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.