Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Bokoesam boeken?

Bokoesam boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Bokoesam

Wilt u Bokoesam direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Bokoesam

Samuel Sekyere, beter bekend als Bokoesam, is een rapper uit Amsterdam. In 2015 is Bokoesam een deelnemer van het New Wave collectief, waarmee hij ditzelfde jaar de Popprijs wint. Zijn single “No Go Zone” behaalt zeven miljoen streams op Spotify en de videoclip wordt tien miljoen keer bekeken op YouTube.

Eind 2016 brengt Bokoesam nieuw solowerk met zowel de nieuwe EP ‘Een Beetje Voor Jezelf’ als de nieuwe mixtape ‘Bokoeyoncé’ naar buit- en. Van deze projecten verschijnen de singles ‘Jij en Ik’ en ‘Djembé’, dat beiden over de miljoen keer beluisterd zijn. In datzelfde jaar gaat hij op tour (Turntour) welke hij afsluit in een uitverkocht Paradiso. In mei 2017 verschijnt zijn debuutalbum ‘Solo’.

Bokoesam boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Bokoesam zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Bokoesam wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Bokoesam. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Bokoesam te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.