Twilight Entertainment

€€€ +31 (0)497 - 360718
Loonseweg 17 5527 AB Hapert NB NL
     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Bokoesam boeken?

Bokoesam boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Bokoesam

Wilt u Bokoesam direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Bokoesam

Samuel 'Bokoesam' Sekyere is de afstammeling van een Ghanese vader en een Nederlandse moeder. De Amsterdammer heeft zijn artiestennaam te danken aan zijn vrienden, die hem de bijnaam 'Bokoesam' gaven. Het is een mix van zijn naam Samuel en het Surinaamse woord 'bokoe' dat zich in het Nederlands vertaald naar 'stinkende vis' en als scheldwoord wordt gebruikt jegens Afrikanen.

Bokoesam begon op zijn 17e met het maken van muziek. Inmiddels is hij goed voor miljoenen YouTube views, artikelen op diverse platforms en veel boekingen door het hele land. De rapper werkte onder meer samen met Fresku, Hydroboyz, FS Green, SBMG, Keizer, Cho, Broederliefde, Kalibwoy, Jowy Rosé en Ronnie Flex. Beter hou je hem in de gaten!

Bokoesam boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Bokoesam zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Bokoesam wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Bokoesam. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Bokoesam te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.