Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 90 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 6.750,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage, meerdere boekingsmogelijkheden
Volledige prijslijst

Bokkers boeken?

Bokkers boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Bokkers

Wilt u Bokkers direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Bokkers

Bökkers is zonder twijfel de hardst werkende band in de ingedutte vaderlandse showbussiness. Al jaren toert de Sallandse rockband langs de meest van god verlaten, waaierige uithoeken van ons land om daar een ongekend dampend feest te vieren met originele rock-krakers als Annie uut de Bochte, Baat Het Niet Dan Schaadt Het Niet, Jezus en Iederene Hef een Reden. Met hun succesvolle eigen festival Koele Koele, honderden trouwe volgers in caravans, een vaste notering in de top2000, shows in Paradiso, op de Zwarte Cross, Down the Rabbithole en vele andere festivals, discotheken en feesttenten is Bökkers niet meer weg te denken.

Dit jaar voegen de heren alweer hun 6e studioalbum toe aan hun repertoire. Opgenomen aan de voet van de Luttenberg klinkt Leaven in de Brouweri-je lekker landelijk. De single Duutse Grens heeft de weg naar het publiek al gevonden, de andere nieuwe nummers worden spectaculair gepresenteerd ìn de Grolsch Brouwerij in Enschede. Bökkers betekent feest!

Bokkers boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Bokkers zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Bokkers wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Bokkers. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Bokkers te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.