Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Bogus Brothers boeken?

Bogus Brothers boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Bogus Brothers

Wilt u Bogus Brothers direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Bogus Brothers

Voor The Bogus Brothers is muziek maken niet alleen hun werk maar vooral hun passie. The Bogus Brothers bestaan uit vijf getalenteerde muzikanten die heel energiek zijn. Deze groep met mannen zet een show neer voor jong en oud, voor iedereen zit er wel wat bij. Het maakt niet uit waar ze moeten spelen, of het nu een feest binnen of in de buitenlucht is. Engeland, Nederland of elders in Europa, The Bogus Brothers weten er overal een feest van te maken. The Bogus Brothers hebben bewezen dat ze één van de beste feestbands van Europa zijn. Ze hebben de afgelopen jaren een fantastische reputatie opgebouwd als een groep hardwerkende en unieke artiesten die U gegarandeerd zullen amuseren.

Ze worden gevraagd voor allerlei feesten of het nu gaat over: festivals, zakelijk partijen, trouwerijen of feesten voor beroemdheden (zo hebben ze bv. gespeeld op de bruiloft van Ruud van Nistelrooy).

Als U van plan bent om een evenement te gaan organiseren bent U bij The Bogus Brothers op het juiste adres wat voor band U ook wenst. The Bogus Brothers vormen één geheel.

The Bogus Brothers hebben een perfecte show voor bijna elke gelegenheid. Elke show is uniek of het nu bij een filmpremière is of bij een gala of trouwerij. De band past hun show aan aan elke gelegenheid. Dit kunnen ze omdat ze zo’n groot repertoire hebben.

Bogus Brothers boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Bogus Brothers zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Bogus Brothers wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Bogus Brothers. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Bogus Brothers te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.