Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 995,- excl. BTW
  • Opmerking: Boerenrock repertoire
Volledige prijslijst

Boer Bennie boeken?

Boer Bennie boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Boer Bennie

Wilt u Boer Bennie direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Boer Bennie

Sinds Boer Bennie zijn melkveehouderij met 2000 koeien heeft geautomatiseerd, staat hij in zijn vrije tijd te bulderen op het podium. Een show vol humor, interactie, lompigheid en liters bier. Deze King Kong van het platteland zingt bekende boerenrocknummers, piraten kneiters en meezingers. Denk aan Normaal, BZB, Mooi Wark, Dutch Boys, Jovink, Beatcrooks, Bökkers en Boh Foi Toch. Kortom: Høken!!

Boekingen Boer Bennie

Dochters houdt uw moeders thuis! Boer Bennie laat menig kalfje loeien.

FEESTBEESTEN..BENNIE D'R KLOAR VEUR?

Boer Bennie boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Boer Bennie zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Boer Bennie wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Boer Bennie. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Boer Bennie te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.